Fitnessmodell & Fighter

Annons

Få bort fettet mellan benen samt putmagen! Även Celluliter mm!

Hur får man bort celluliter, fettet som aldrig går bort, mellan benen, på magen mm! Jag ska själv testa det nu till sommaren, jag satsar verkligen på att få min drömkropp till i sommar och jag vill verkligen tighta till allt som går att tighta till! Ska börja redan nästa vecka eftersom att jag vill sätta igång direkt! Skulle bli så kul att verkligen få den snyggaste kropp som man kan få! Ska verkligen kämpa gärnet nu, kommer att börja gå på en diet i Maj också, sedan så med hjälp av de här behandlingarna, jag säger bara. Aaaahhhs åå taggad! Vet inte hur stora resultat jag kommer få, tror att jag mer kommer bli ”fast” och få lite finare former, har ju inte så mycket fett att ta ifrån vare sig på magen eller mellan benen, men som sagt – en fastare kropp helt enkelt för min del i alla fall! Jag kan rekommendera de här behandlingarna för er som kämpar men inte får bort det sista fettet!! Det här är inte på mågot sätt förknippat till plastkirurgi, jag skulle aldrig lägga ut det här på bloggen om jag inte läst på om detta och visste att det är ett naturligt sätt och att många använder sig av det., Man masserar kroppen – läs nedan. För att hjälpa kroppen på traven. Det är samma sak som ansiktsbehandlingar , tycker man att det är ok så är det här samma princip fast en skönhetsbehandling för kroppen. Jag vet många fitness-atleter som tävlar i bikini fitness och body fitness som använder sig av den här behandlingen.

Jag kommer att göra mina behandlingar på Hälsokällan i Tullinge hos Marika(världens snällaste människa, man mår bara bra av att gå in till henne). Erbjudandet som Marka nu har lagt ihop för er är: Testa på hela fyra behandlingar för endast 2400:- ! Kontakta Marika på nr 070 778 87 56 (ni kan smsa om ni vill).

 

”Lpg lipomassage är en djupgående massage behandling som stimulerar ämnesomsättningen och din blodcirkulation. Perfekt för dig som vill gå ner i vikt eller bara ”tajta till” dig lite extra så här inför bikini säsongen. Lipomassagen jobbar djupt på cell nivå och reducerar bl.a. Celluliter och fett och takter till lös hud. För er som vill ta bort fettet på insida och utsida lår är detta optimalt!

 

Endermologie/LPG

-ökar hudens elasticitet och spänst
-ökar hudens cirkulation
-underlättar lymfdränage
-reducerar celluliterna
-formar kroppens konturlinjer

Metoden är mycket väl beprövad och effektiv. Varje dag får ca 80 000 människor runt om i världen Endermologi behandlingar.

Vad är Celluliter?
Förtätnad bindväv tillsammans med dålig blod- och lymfcirkulation är den vanligaste orsaken till att kroppen bildar så kallade celluliter. Huden förankringspunkter (septa), som är oelastiska, drar ner huden  i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan upp. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende.

Den minskade blod/lymfcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindväven. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettsamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

Hur hjälper Endermologi?
Behandlingen påverkar fettcellerna till att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. Det gör att fettcellerna blir mindre och fettdepåerna krymper. Det i sin tur främjar för en fortsatt bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Behandlingen ökar cirkulatiionen i blod och lymfsystem och reducerar de metaboliska slaggprodukterna. collagen och elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.
Endermologi har dessutom, genom sin avslappnande  och mjukgörande verkan, en avstressande effekt.

Före och efter bilder, snacka om bra resultat!!

bild 1 (1)

bild 2 (1)

bild 3 (1)

 

Helt sjukt med före och efter bilder! 

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats